Wie zijn we?

AMCNEXXT introduceert, implementeert en optimaliseert nieuwe en bestaande processen in het sociaal domein. Ons uiteindelijke doel? Samen met onze opdrachtgevers sociale impact creëren en meedoen mogelijk maken. Dat doen we door wensen en behoeften binnen de context van het politieke speelveld te vertalen naar innovatieve oplossingen met aantoonbaar resultaat. Daarbij maken we optimaal gebruik van de kracht van digitalisering en automatisering. Samen met onze community hebben we innovatieve modulaire software ontwikkeld die geschikt is voor allerlei vormen van sociale regelingen. We zetten deze software voornamelijk in voor gemeenten, maar ook andere (semi-)overheidsinstanties die te maken hebben met cliëntregelingen kunnen bij ons terecht.

Waar staan we voor?

AMCNEXXT wil mensen in een kwetsbare positie de mogelijkheid bieden om volwaardig mee te doen in de samenleving. Elke dag opnieuw stellen we alles in het werk om deze mensen samen met onze opdrachtgevers optimaal te bedienen met passende regelingen en heldere communicatie.

Waar zijn we goed in:

  • Slimme en gebruikersvriendelijke software
  • Razendsnelle verwerking van aanvragen en inkomenstoetsingen
  • Declaratieverwerking in een handomdraai
  • Begrijpelijke managementrapportages
  • Samenwerken zonder beleidsvrijheid te verliezen
  • Betaalbaar voor alle gemeenten
  • Privacy en beveiliging staan centraal

3-clicks-1-minute principe

Hoelang wil je erover doen om  in een systeem het gewenste resultaat te behalen? Gemiddeld genomen komt dat neer op drie muisklikken.  Daarnaast willen we daar over het algemeen niet langer over doen dan één minuut.  Zijn er meer muisklikken of minuten nodig? Dan gaat dat meteen ten koste van de maximale gebruikerservaring.

Daarom ontwikkelen we onze software volgens het ‘3 clicks-1-minute’ -principe. Dit betekent dat elke beoogde handeling binnen maximaal drie processtappen gerealiseerd moet kunnen zijn. Daarnaast streven we ernaar dat dit ook nog eens per handeling binnen maximaal één minuut kan plaatsvinden!

         Download onze brochure

Erkend leerbedrijf

Ook intern willen we meedoen mogelijk maken. AMCNEXXT is daarom een erkend leerbedrijf. Dat wil zeggen dat we studenten een veilige werkplek bieden waar de student (of stagiaire) kennis kan maken met het vak waarvoor hij/zij opgeleid wordt. Stagiaires worden bij ons begeleid door een ervaren medewerker en we maken graag samen met de opleider van elk traject een succes. Tevens zijn er regelmatig participatiemedewerkers bij ons aan de slag in samenwerking met regiogemeenten.

Wij staan altijd open voor talent. Lijkt het je leuk om te komen werken bij AMCNEXXT? Bekijk dan eens onze Vacaturepagina of stuur een Open sollicitatie.
sbb-beeldmerk-fc.gif

Contact opnemen

Het team van AMCNEXXT staat voor je klaar!

Ria Maassen

Ria Maassen

Directeur/DGA


E-mail

r.maassen@amcnexxt.nl


Telefoon

088 - 20 30 600

Frederik Peters

Frederik Peters

Commercieel Manager


E-mail

f.peters@amcnexxt.nl


Telefoon

06-22308961

088 - 20 30 600

Edwin de Groote

Edwin de Groote

Conceptmanager


E-mail

e.degroote@amcnexxt.nl


Telefoon

088 - 20 30 600

Suzanne Hoogenkamp

Suzanne Hoogenkamp

Office Manager


E-mail

s.hoogenkamp@amcnexxt.nl


Telefoon

088 - 20 30 600

Leonie Mulder

Leonie Mulder

FInanciële Administratie


E-mail

administratie@amcnexxt.nl


Telefoon

088 - 20 30 600

Anita Brandwijk

Anita Brandwijk

Senior Medewerker Klantcontact


E-mail

a.brandwijk@amcnexxt.nl


Telefoon

088 - 20 30 600

Rhea Ham

Rhea Ham

Communicatieadviseur


E-mail

r.ham@amcnexxt.nl


Telefoon

088 - 20 30 600

Lars Claus

Lars Claus

.NET Developer


E-mail

l.claus@amcnexxt.nl


Telefoon

088 - 20 30 600