In Nederland worden duizenden mensen dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van armoede. En die zijn vaak schrijnend. Al deze mensen verdienen de kans op een makkelijker, lichter leven. Gemeenten maken zich dan ook sterk voor allerlei vormen van ondersteuning voor mensen met een laag inkomen. Bij AMCNEXXT vinden we het belangrijk dat deze hulp optimaal gebruikt kan worden door minima. Dat betekent dat gemeentelijke regelingen vindbaar, eenduidig, toegankelijk, gebruiksvriendelijk en begrijpelijk moeten zijn. Omdat de bijdrage van lokale ondernemers, scholen en hulporganisaties van onschatbare waarde is voor kwetsbare inwoners, moet er daarnaast voldoende ruimte zijn om een krachtig sociaal netwerk te ontsluiten. Met als voorwaarde dat iedere schakel doet waar hij goed in is en geen onnodige administratieve last hoeft te dragen.


Specialist in innovatie

Dit alles maken we mogelijk door zelf vooruitstrevende technologie te ontwerpen en ontwikkelen. Onze modulaire SaaS (Software as a Service)-oplossing biedt voor zowel grote als kleine gemeenten uitkomst als het gaat om de uitvoering van minimabeleid. De modules zijn geschikt voor een breed scala aan regelingen, van kindpakket tot stadspas. Gegarandeerd razendsnelle verwerking van aanvragen en inkomenstoetsingen, declaratieverwerking in een handomdraai en begrijpelijke managementrapportages. Vanzelfsprekend staan privacy en beveiliging volgens de laatste normen bij ons centraal. Omdat we willen excelleren in innovatie, worden trends en gebruikerservaringen nauwkeurig gemonitord. Bij de verbeteringen die we signaleren en uiteindelijk doorvoeren maken we optimaal gebruik van de kracht van digitalisering en automatisering.

Meedoen mogelijk maken

Kortom, het is onze missie om mensen in een kwetsbare positie de mogelijkheid te geven om volwaardig mee te kunnen doen in de samenleving. Dat doen we door gemeenten te ondersteunen met praktijkgerichte beleidsvertaling, innovatieve software en betaalbare uitvoering. De gemeente houdt de rol van regisseur en profiteert van maximale beleidsvrijheid. Op die manier zetten we samen binnen de context van het politieke speelveld beleidsambities om naar aantoonbaar (maatschappelijk) resultaat. Daarbij laten we ons leiden door onze kernwaarden: transparant, innovatief, servicegericht en professioneel. Samen creëren we sociale impact! 

IMG_0824 (Large).jpg

Hoe doen we dat?

Praktijkgerichte beleidsvertaling en advies:

 • Van abstract minimabeleid naar concrete uitvoering (HOE)
 • Afgestemd op de dagelijkse praktijk van jouw gemeente
 • Realistisch advies over risico’s en kansen van minimabeleid
 • Advies over verbeteren bereik en gebruik minimaregelingen

 Innovatieve en gebruiksvriendelijke software

 • Razendsnelle verwerking van aanvragen en inkomenstoetsingen
 • Declaratieverwerking in een handomdraai
 • Begrijpelijke managementrapportages
 • Gepersonaliseerd online platform
 • Ruimte voor lokaal aanbod in natura
 • Regelingen gebruiken via webshop op desktop of app
 • Samenwerken met hulporganisaties zonder beleidsvrijheid te verliezen
 • Modulair in opbouw
 • Flexibel op- en afschalen
 • Toepasbaar op een breed scala aan minimaregelingen

Servicegerichte uitvoering

 • Vervullen contact met minima (telefoon, e-mail, post)
 • Verwerken aanvragen, inkomenstoetsingen en declaraties
 • Campagnematige communicatie naar minima (massa en/of gesegmenteerd)
 • Acquisitie en beheer lokale aanbieders

IMG_0811 (Large).jpg

Werken bij AMCNEXXT

Maatschappelijke betrokkenheid en de overtuiging iets goeds te willen doen voor een ander staan centraal bij de werknemers van AMCNEXXT. Ons logo draagt niet voor niets het motto “building communities”! Deze grondhouding is bij ons veel belangrijker dan een flink salaris of status. Elke dag stellen we alles in het werk om gemeenten en hun inwoners zo goed mogelijk te helpen. Iedereen in het team levert een belangrijke bijdrage vanuit zijn/haar eigen talent en expertise. Omdat we werken met een klein, toegewijd team, vinden we het extra belangrijk dat we onderling respectvol en informeel met elkaar omgaan. Daarom maken we altijd ruimte voor een goed gesprek en een gezonde balans tussen werk en privé. Je kunt immers alleen het beste van jezelf geven als je lekker in je vel zit!

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Ook intern willen we meedoen mogelijk maken. AMCNEXXT is daarom een erkend leerbedrijf. Dat wil zeggen dat we een veilige werkplek bieden waar een student (of stagiaire) kennis kan maken met het vak waarvoor hij/zij opgeleid wordt. Stagiaires worden bij ons begeleid door een ervaren medewerker en we maken graag samen met de opleider van elk traject een succes. Tevens zijn er regelmatig participatiemedewerkers bij ons aan de slag in samenwerking met regiogemeenten.

Wij staan altijd open voor talent. Lijkt het je leuk om te komen werken bij AMCNEXXT? Bekijk dan eens onze Vacaturepagina of stuur een Open sollicitatie.

sbb-beeldmerk-fc.gif

         Download onze brochure

Het team van AMCNEXXT staat voor je klaar!

Ria Maassen

Ria Maassen

Directeur/DGA


E-mail

r.maassen@amcnexxt.nl


Telefoon

088 - 20 30 600

Edwin de Groote

Edwin de Groote

Conceptmanager


E-mail

e.degroote@amcnexxt.nl


Telefoon

088 - 20 30 600

Leonie Mulder

Leonie Mulder

Financiele Administratie


E-mail

administratie@amcnexxt.nl


Telefoon

088 - 20 30 600

Armanda Oogink

Armanda Oogink

Projectcoödinator


E-mail

a.oogink@amcnexxt.nl


Telefoon

088 - 20 30 600

Anita Brandwijk

Anita Brandwijk

Senior medewerker


E-mail

a.brandwijk@amcnexxt.nl


Telefoon

088 - 20 30 600

Sjanita Ramkhewan

Sjanita Ramkhewan

Supportmedewerker


E-mail

s.ramkhewan@amcnexxt.nl


Telefoon

088 - 20 30 600

Jilles Nieman

Jilles Nieman

Supportmedewerker


E-mail

j.nieman@amcnexxt.nl


Telefoon

088 - 20 30 600

Lars Claus

Lars Claus

.NET Developer


E-mail

l.claus@amcnexxt.nl


Telefoon

088 - 20 30 600

Willem Habets

Willem Habets

.NET Developer


E-mail

w.habets@amcnexxt.nl


Telefoon

088 - 20 30 600